Info & contact

'Door ergens een punt achter te zetten, heb je de mogelijkheid om opnieuw te beginnen.'

Als je wilt dat ik contact met je opneem, klik op deze knop:

Of neem zelf contact op:

Annette van Duijvenbode

annette@welzijninbeweging.nl

www.facebook.com/welzijninbeweging

06 - 22 64 77 96

Locaties coaching

Alphen aan den Rijn, Europalaan 16

Amstelveen, Bavincklaan 7

Amsterdam, Aambeeldstraat 20 (Ponthaven) & Binnenkant 24 (CS) & IJsbaanpad 9 (A10) & Van Eeghenlaan 27 (Vondelpark)

Badhoevedorp, Sloterweg 303

Haarlem, Diakenhuisweg 39

Hilversum, Burgemeester Lambooylaan 18

Hoofddorp, Opaallaan 1180

Leiden, Kanaalpark 140

Naarden, Gooimeer 1

Nieuwegein, Nevelgaarde 40

Ouderkerk aan de Amstel, Kerkstraat 12

Utrecht, Catharijnesingel 56-57 & Maliebaan 45 & Nieuwegracht 29 & Oorsprongpark 7

En online via Teams

Achtweekse Training Mindfulness Based Stress Reduction

Zwanenburg

acht achtereenvolgende weken 

plus een extra oefendag op een zondag 

Yogastudio Zwanenburg, Domineeslaan 91

Maak je wensen over een dag(deel) en startdatum gerust bekend via mail annette@welzijninbeweging.nl


Hoofddorp

acht achtereenvolgende weken

plus een extra oefendag op een zondag

Stoked About Yoga, Graftermeerstraat 63a

Maak je wensen over een dag(deel) en startdatum gerust bekend via mail annette@welzijninbeweging.nl


Kosten: 595 euro (wanneer je werkgever betaalt (excl. btw); wanneer je als particulier betaalt, is er een reductie tot 395 euro (incl. btw))

Inclusief een werkboek en oefenmateriaal verstuurd per e-mail

Aanmelden kan (tot een week voor de start) via annette@welzijninbeweging.nl of via onderstaande knop

Na aanmelding volgt een vrijblijvende telefonische intake


Mogelijk kom je in aanmerking voor vergoeding van de Mindfulness Based Stress Reduction. Op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness vind je een overzicht van zorgverzekeraars die in 2024 (een deel van) de mindfulnesstraining vergoeden. Ook kun je eventueel je werkgever verzoeken te ondersteunen in de kosten. Bekijk hier de pagina van de beroepsvereniging Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen waarbij ik ben aangesloten.

Verandertraject

'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.' - Albert Einstein

Wil je iets veranderen in je leven? Of wil je de manier waarop je naar je leven kijkt, veranderen? Of wil je juist veranderen dat je altijd alles anders wilt? Dit is het moment om te starten met een intensief individueel verandertraject. 

In zes weken zullen we met verschillende methoden vanuit psychologie, coaching en mindfulness de verandering in beweging zetten. Het traject is helemaal op jou en jouw situatie afgestemd. We werken op cognitief, fysiek, emotioneel, sociaal en gedragsniveau. Ik reik je de middelen aan, samen onderzoeken we de mogelijkheden en jij zult de verandering teweeg brengen. 

De volgende thema's komen aan bod: 

We plannen wekelijks een gesprek in en we hebben dagelijks (in overleg) contact via e-mail over het proces. Dit maakt het intensief en zorgt ervoor dat veranderingen mogelijk worden en kunnen beklijven. 

Ben je klaar met hoe het al te lange tijd is? Ben je klaar met het worstelen? Kijk je uit naar geluk, tevredenheid en ontspanning? En ben je bereid hier een korte tijd actief mee aan de slag te gaan? Meld je aan door op onderstaande knop te klikken:

Mindfulness Meditatie  

Een wekelijkse les mindfulness meditatie om mindfulness een vaste plek in je week te geven. Een vast moment om met milde aandacht bij jezelf, je lichaam en je ervaringen te zijn. Stress verminderen, veerkracht vergroten en rust creëren. Juist ook voor in je dagelijks leven.

Houd de website in de gaten en neem contact op bij vragen via annette@welzijninbeweging.nl.

Workshops

Door het volgen van de workshops kun je kennis maken met interessante thema's die een bijdrage leveren aan jouw welzijn. We bespreken het thema, doen oefeningen en je krijgt praktische handvatten.

Houd de website in de gaten en neem contact op bij vragen via annette@welzijninbeweging.nl.

Online 5-daagse Mindfulness

Wil je kennismaken met mindfulness en ontdekken wat het voor je kan betekenen? Je zult 5 dagen inspiratie en een oefening via e-mail ontvangen. 

Houd de website in de gaten voor de volgende Online 5-daagse Mindfulness.  

'Annette luisterde goed, kwam met goede ideeën, was rustig en meedenkend. Kwam voor mij met goede inzichten.'


'Ik heb hele fijne gesprekken gehad met Annette, ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft mij geleerd hoe ik tot rust kan komen met een mindfulness-oefening.'


'Ze was de steun en het advies wat ik nodig had. Ik moest het zelf doen maar met haar hulp en advies heb ik dat kunnen doen! Ik vond dat ze altijd heel goed naar me luisterde en ze had altijd duidelijke en concrete opdrachten. Het is niet mogelijk een hoger cijfer te geven!'


'Complimenten: goed bereikbaar, luisterend oor met stellen van veel vragen, aandacht voor mijn wensen m.b.t. coaching, frequentie van coaching flexibel in te vullen, ook praktische tools.'


'Annette kan goed luisteren en geeft duidelijke tips en sturing.'


'Tijdens dit gesprek kon ze al snel de vinger leggen op wat ik nodig had, zonder dat ik dit zelf hoefde aan te geven. Ze heeft er voor gezorgd dat ik me rustiger voelde, dat er een manier is om mijn probleem onder ogen te komen en er aan te kunnen werken, hoop. Ik voel me er toe doen.'


'Ik heb een hele goede begeleiding gekregen en duidelijke uitleg. Annette is heel vriendelijk en begripvol. Het is duidelijk te merken dat zij op diverse vlakken opgeleid is wat er voor zorgt dat zij een goede en duidelijke uitleg kan geven. Ik heb het traject als zeer prettig ervaren en ben er beter uitgekomen.'


'Een luisterend oor bieden en mij de handvatten te geven mijn eigen emoties in te zien en hier meer controle over te krijgen. Mij meer zelfvertrouwen meegeven en mijn manier van denken leren beïnvloeden. Annette heeft veel kennis en kan goed de situatie inschatten en begrijpen. Het leek zelfs soms alsof zij precies al wist waar mijn emotie vandaag kwam, voordat ik het zelf besefte. Heel knap!'

Welzijn in Beweging

annette@welzijninbeweging.nl

06 - 22 64 77 96