Coach en trainer

'Al zijn er wegwijzers in overvloed, je eigen weg moet je zelf kiezen.'

Mijn naam is Annette van Duijvenbode. Na het gymnasium heb ik mijn Master of Science als psychologe behaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De ontwikkeling van de mens heeft altijd mijn interesse gewekt. Hoe komt het dat mensen zijn zoals ze zijn? Hoe komt het dat mensen doen wat ze doen? Wat is van waarde in iemands leven? Hoe kunnen mensen zich ontwikkelen zodat ze zijn wie ze willen zijn of willen zijn wie ze zijn?

Na deze studie heb ik een vierjarige voltijd dansdocentopleiding gevolgd. Met veel plezier heb ik mij hier gericht op het docentschap en de werking van het menselijk lichaam. De combinatie van fysiek en psychisch welzijn heeft mij altijd geinteresseerd. Het idee voor Welzijn in Beweging begon langzaam te ontstaan.

Om mezelf op het gebied van begeleiding naar psychisch welzijn verder te ontwikkelen en de geleerde theorie om te kunnen zetten naar praktijk heb ik coachopleidingen gevolgd. Zo leerde ik op een concrete en directe manier iets voor mensen te betekenen. De combinatie van de opleidingen tot psycholoog en coach zorgt ervoor dat ik over zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden beschik om mensen te kunnen begeleiden in hun persoonlijke proces van ontwikkeling. 

Naast coaching houd ik mij ook bezig met mindfulness. Zowel in mijn persoonlijke als mijn professionele leven. Na de volledige opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd te hebben bij Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, geef ik nu de trainingen Mindfulness Based Stress Reduction. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen; categorie 1).  Dit betekent dat je mogelijk in aanmerking komt voor vergoeding van de Mindfulness Based Stress Reduction. Bekijk hier de pagina van de beroepsvereniging Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen. Op www.zorgwijzer.nl vind je een overzicht van zorgverzekeraars die in 2024 (een deel van) de mindfulnesstraining vergoeden.

Voor mij zijn goede relaties en fijne contacten heel belangrijk. Ik wil graag iets voor anderen betekenen. Ik ben dan ook met mijn volle aandacht bij jou en zal je oordeelvrij helpen. 

Naast goede relaties en fijne contacten vind ik professionaliteit erg belangrijk. Daarom blijf ik mijzelf verder ontwikkelen door scholing, intervisie en supervisie.  

Mijn vrije tijd besteed ik aan lezen, meditatie, yoga, wandelen, hardlopen en salsa. Verder houd ik ook van reizen. Het meest belangrijk in mijn leven zijn mijn vriend en mijn familie.

Welzijn in Beweging

annette@welzijninbeweging.nl

06 - 22 64 77 96